Koirapelejä

Internet on pelejä pullollaan, ja jokaiselle löytyy takuulla mieluisia vaihtoehtoja. Koirateemaisia pelejä on tarjolla useita niin lapsille kuin aikuisillekin. Ulkonäöltään pelit vaihtelevat yksikertaisista lasten piirroshahmoista grafiikoiltaan upeisiin peleihin.

Käydään siis listaa läpi:

Lastenpeleissä on etenkin paljon valinnanvaraa aina koiranhoitopeleistä erilaisiin tasohyppelypeleihin. Esimerkiksi Koiranpennun muodonmuutos -pelissä opetetaan, kuinka koiraa hoidetaan likaisesta karvaturrista trimmatuksi pennuksi. Pelin lopussa pääset vertaamaan alku- ja lopputilannetta.

Little Pet Adventure on puolestaan tyypillinen tasohyppelypeli, jossa pelaaja auttaa koiraa keräämään luita hyppimällä tasolta toiselle ja varomaan esteitä, pudotuksia sekä vihollisia, joita voi heitellä keräämillään luilla.

Hieman vanhemmille lapsille sopii arcade-tyylinen Silly Sausage, jossa tehtävänäsi on venyttää hullunkurista makkarakoiraa mutkille keräten timantteja ja vältellen erilaisia esteitä. Peli antaa haastetta aivonystyröille isommillekin pelaajille tasojen edetessä ja vaikeustason noustessa.

Dog Policessa pelaaja yrittää vapauttaa koirat ilkeältä rankkurilta. Pelissä pelaaja jahtaa rankkuria autolla ja pelastaa koiria mitä moninaisimmilla aseilla. Myös maantien liukasteet ja esteet – puhumattakaan muusta liikenteestä – aiheuttavat pelaajalle haasteita. Peli on tunnelmaltaan tyypillinen autopeli, johon koiravankkurien jahtaaminen tuo oman mielenkiintoisen lisäelementtinsä.

Balloon Dog on visuaaliselta ilmeeltään hieman itämainen peli, jossa ilmapallossa roikkuvaa koiraa ohjataan kohti maalia viuhkaa käyttäen. Koiran osuessa seinämiin tai pudotessa pelin joutuu aloittamaan alusta. Eniten pisteitä saa keräämällä mukaansa kentästä löytyvät herkut.

Aikuiseen makuun sopii Diamond Dogs –kolikkopeli. Kyseessä on koirateemainen kolikkopeli, jossa voit valita itsellesi sopivat panossumman sekä itseä miellyttävät panoslinjat monista vaihtoehdoista. Parhaimmillaan voit voittaa pelistä jopa 30 000 kolikkoa. Pelissä on mahdollisuus voittaa ilmaiskierroksia Chihuahua-merkillä sekä bonuspelin Bullterrieri-merkillä. Peli on kauniin visuaalinen viihde-elämys, jonka parissa viihtyy useammankin kierroksen ajan.

Klassikkopeli Mahjongista on tehty nyt myös koirateemainen versio Dog Mahjong, sekä sille jatko-osa Dog Mahjong 2. Pelin tarkoituksena on tyhjentää pelilauta yhdistelemällä toisiaan vastaavia koirakuvia mahdollisimman nopeasti ja mahdollisimman korkein pistein. Yhdistämisen tulee tapahtua enintään kahden 90 asteen kulman kautta. Pelin alussa onnellakin pärjää, mutta pelin edetessä strategisten siirtojen merkitys nousee.